Jelentkezés a 2021. június 16-18. között tartandó záróvizsgákra

Tisztelt Hallgatók!
 
A 2021. június 16-18. között tartandó záróvizsgákra jelentkezést a Neptun-rendszerben 2021. április 19-én (hétfőn) 8 órától biztosítjuk. A jelentkezésre 2021. május 4. (kedd) 16 óráig van lehetőség.
 

Az elektronikus jelentkezés az Ügyintézés/Záróvizsgák menüpontban történik. Amennyiben problémája akad a jelentkezéssel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Hallgatói Szolgáltató Központban a tanulmányi előadójával.

 
Abszolvált hallgatók az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével jelentkezhetnek a záróvizsgára (az ő esetükben a jelentkezés nem a Neptun-rendszerben történik). A jelentkezési lapokat a hszk@nye.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni.
Figyelem:

A Tanulmányi és vizsgaszabályzat 20. § 11. pontja értelmében "a záróvizsga a hallgatói jogviszony megszűnését követő két éven belül bármelyik záróvizsga időszakban teljesíthető a hatályos képzési és kimeneti követelményekben meghatározottak szerint. A hallgatói jogviszony megszűnését követő két év eltelte után csak akkor teljesíthető, ha az Egyetemen folyik olyan szakon képzés, melyben a hallgató jogviszonyának megszűnése előtt tanulmányokat folytatott. A hallgatói jogviszony megszűnését követő ötödik év eltelte után záróvizsga nem tehető."

 

A szakdolgozat leadásának határideje 2021. április 30-a.
shadow